Selecteer een pagina

Telefoon reparatie Almere

Welkom  Bij Save My Phone, het adres voor telefoon reparatie in Almere. Wij repareren alle telefoons in ons servicecenter in Almere-Stad. Wij zitten gevestigd in schutterstraat 42 (tegenover de blokker) . Wij repareren alle merken telefoons. Dus voor uw telefoon reparatie Almere zit u goed bij ons. Altijd een gratis inspectie en uw telefoon reparatie is klaar terwijl u wacht.

Heeft u vragen? kom gerust langs of bel ons op 036 – 5256149

U

Gratis diagnose

Altijd een gratis diagnose, kom vandaag nog langs.

6 maanden garantie

Op alle reparaties standaard 6 maanden garantie.

Originele onderdelen

Wij gebruiken altijd originele onderdelen of beste kwaliteit.

Schutterstraat 42

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Beste bezoeker,

Wij willen u op de hoogte brengen betreft het volgende:

Gewijzigde openingstijden

Ons service center is 7 dagen per week open en doordeweeks tot 17:00 in het centrum van Almere-Stad schuin tegenover de Blokker. Kom langs of bel ons op 036 – 5256149, of klik hier om direct een afspraak te maken.

Corona Virus (Covid-19)

Wij houden de laatste ontwikkelingen rond het Corona Virus nauwlettend in de gaten. De maatregelen en ontwikkelingen kunnen onze openingstijden echter beïnvloeden. Houd hiervoor onze website in de gaten zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Ook bieden wij reparaties aan op locatie via onze partner Spoed Phone Doctor. Om hiervoor een afspraak te maken, kunt u naar www.spoedphonedoctor.nl gaan, of bellen met 06 166 12 549.

Met vriendelijke groet,
Team SaveMyPhone.nl