Selecteer een pagina

Tablet en laptops reparatie Almere

Welkom  Bij Save My Phone, het adres voor tablets en laptops reparatie in Almere. Wij repareren alle telefoons in ons servicecenter in Almere-centrum. Wij zitten gevestigd in schutterstraat 42 (tegenover de blokker) . Wij repareren alle merken tablets en laptops. Dus voor uw tablet reparatie Almere zit u goed bij ons. Altijd een gratis inspectie en uw tablet reparatie is klaar terwijl u wacht.

Heeft u vragen? kom gerust langs of bel ons op 036 – 5256149

U

Gratis diagnose

Altijd een gratis diagnose, kom vandaag nog langs.

12 maanden garantie

Op alle reparaties standaard 12 maanden garantie.

Originele onderdelen

Wij gebruiken altijd originele onderdelen of beste kwaliteit.

Schutterstraat 42

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Beste bezoeker,

Wij willen u op de hoogte brengen betreft het volgende:

Gewijzigde openingstijden

Ons service center is 7 dagen per week open en doordeweeks tot 17:00 in het centrum van Almere-Stad schuin tegenover de Blokker. Kom langs of bel ons op 036 – 5256149, of klik hier om direct een afspraak te maken.

Corona Virus (Covid-19)

Wij houden de laatste ontwikkelingen rond het Corona Virus nauwlettend in de gaten. De maatregelen en ontwikkelingen kunnen onze openingstijden echter beïnvloeden. Houd hiervoor onze website in de gaten zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Ook bieden wij reparaties aan op locatie via onze partner Spoed Phone Doctor. Om hiervoor een afspraak te maken, kunt u naar www.spoedphonedoctor.nl gaan, of bellen met 06 166 12 549.

Met vriendelijke groet,
Team SaveMyPhone.nl